Loading...
ARTCACHING2018-04-10T13:38:14+00:00

Vad är Artcaching egentligen?

Artcaching är en kreativ process och ständigt växlande utställning där det inte finns en given betraktare eller utövare. Vårt galleri är det offentliga rummet runt om i Göteborgs stad. Varje vecka hänger vi upp nya unika konsttryck, framförallt på några av Göteborgs 38 affischeringsplatser. Andra upphängningsplatser delar vi i våra digitala flöden. Hittar du ett av våra konsttryck, så är det bara att ta det!

Ett levande hantverk

Det som är speciellt med våra konsttryck är att de är gjorda ett och ett för hand. Främst med den gamla tekniken boktryck (letterpress), men även andra grafiska tekniker och traditionell målning kan förekomma. Vårt signum är att våra konsttryck/konstverk alltid är unika och handgjorda.

Varje vecka sedan 2015 har minst 50 unika konsttryck hängts upp runtom i Göteborg! Det är omkring 7000 handgjorda konsttryck! 

Så här gör du!

Gillar du ett konsttryck, tar du det bara!

Vi blir glada om du tar en bild på konsttrycket och delar på vår facebooksida.
Skriv gärna en kommentar om var du tog trycket och vad du tycker om det.
Posta gärna i andra digitala flöden med hashtag #artcaching

Om du vill ha information om Artcaching, eller vara delaktig i framtida konsttryck, events, tävlingar mm, följer du oss bara på facebook eller Instagram!

facebook : www.facebook.com/artcaching
Instagram: https://www.instagram.com/artcaching_

Är du nyfiken på hur du kan använda Artcaching i din marknadsföring, eller till något event? Mejla till: info@rundqvistco.se med dina frågor!

Loopylady

oktober 8th, 2018|0 Comments

Amanda har spenderat tid i vår verkstad. I lineloleum har hon karvat ut sina sirliga damer, Loopy ladies. Nu kan [...]

Kaffet ska vara hett

september 24th, 2018|0 Comments

Vår gamle sättare Rune kom hit och hälsade på för ett par veckor sedan. Förutom att dricka kaffe och ha med sig goda kakor, så gjorde han ett tryck om [...]

Moviestar

augusti 20th, 2018|0 Comments

"Moviestar" är en sång skriven och inspelad av den svenske artisten Harpo och som finns i både engelskspråkig och svenskspråkig version. Singeln producerades och arrangerades av Bengt Palmers. Låten blev en världshit [...]