Vad är Artcaching egentligen?

Artcaching är en kreativ process och ständigt växlande utställning där det inte finns en given betraktare eller utövare. Vårt galleri är det offentliga rummet runt om i Göteborgs stad. Varje vecka hänger vi upp nya unika konsttryck, framförallt på några av Göteborgs 38 affischeringsplatser. Andra upphängningsplatser delar vi i våra digitala flöden. Hittar du ett av våra konsttryck, så är det bara att ta det!

Det som är speciellt med våra konsttryck är att de är gjorda ett och ett för hand. Främst med den gamla tekniken boktryck (letterpress), men även andra grafiska tekniker. Vårt signum är att våra konsttryck/konstverk alltid är unika och handgjorda.
Varje vecka sedan 2015 har minst 50 unika konsttryck hängts upp runtom i Göteborg! Det är omkring 7000 handgjorda konsttryck!

Så här gör du!

Gillar du ett konsttryck, tar du det bara!

Vi blir glada om du tar en bild på konsttrycket och postar i dina digitala flöden med hashtag #artcaching. Extra glada blir vi såklart om du följer oss!
facebook : www.facebook.com/artcaching
Instagram: https://www.instagram.com/artcaching_

Är du nyfiken på hur du kan använda Artcaching i din marknadsföring, eller till något event? Mejla till: info@rundqvistco.se