• Bufff på besök i vår verkstad

  I dag hade vi Bufff på besök i vår verkstad. Några barn och vuxna fick för första gången bekanta sig med gamla trästilar, klichéer, våra tryckpressar och den härliga tryckfärgen. Mot slutet av kvällen var det färgglatt och många alster att hänga upp på tork.

 • Sociala företagsdagen 2016

  Som vanligt på Stora Sociala Företagsdagen var det mycket folk... Vi fick lyssna till såväl sociala entreprenörer som företag och mässhallen ställde vi ut tillsammans med de andra sociala företagen och sålde våra produkter. I år fanns det även möjlighet att sälja sina produkter i

 • Fryshuset Elektra på workshop

  Killarna som kom på besök gjorde tryck som vi sedan hängde upp i vår konstjakt Artcaching Elektra är en nationell MR-verksamhet på Fryshuset som arbetar mot hedersrelaterat våld och förtryck. Elektra ingår i verksamhetsområdet Föredöme och Framtidstro – de sociala projekten. Inom verksamhetsområdet finns också

 • Handpapper Klippan på studiebesök

  I sockerbrukets gamla lokaler håller Handpapper Klippan till. Där gör de gör underbart vackra papper av returmaterial...Det trycktes på för fullt, både med klicheér och bokstäver.  

Senaste nytt

Trefärgstryck

januari 30th, 2019|0 Comments

En våg, ett pussel, en backe? Ibland är det skönt med en bild att vila ögonen på. Inga ord som leder uppfattningen. Bara fantasin som låter dig själv välja.

Hur är det med tiden?

januari 23rd, 2019|0 Comments

Det är väldigt sällan som tiden står stilla. Ibland har vi så bråttom. I bland skall saker och ting ske så snabbt att det är svårt att hänga med. Så var det en dag i

ONSDAGAR
Öppen verkstad med Drop in har uppehåll pga kursverksamhet fram till den 2 nov

På onsdagar kl 11.00-15.00 har vi öppen tryckverkstad med Drop in för fritt kreativt arbete med våra typer och klicheér. Pris 200 kr (i priset ingår färg samt en bunt med papper.) Ingen föranmälan krävs.

TORSDAGAR
Öppen verkstad, anmälan krävs!

Även på torsdagar mellan kl 15.00-19.00 har vi öppen tryckverkstad. OBS! Föranmälan krävs. Maila till info@rundqvistco.se Pris 200 kr (i priset ingår färg samt en bunt med papper.)