Det var ett tag sedan senaste uppdateringen här, vilket inte innebär att inget nytt har skett. Snarare tvärtom. Exempelvis är jag själv ny och kommer figurera på olika håll i verksamheten under sommaren. Mitt namn är Tobias och jag är bland annat verksam inom kultur och musikföreningen Guerilla Deco, som förpestat ljudvågorna på offentliga platser i Göteborg de senaste 8 åren. Jag har även jobbat som volontär i Al-Yarmouk, ett Palestinskt flyktingläger strax utanför Damaskus i Syrien 2008 och 2009. Detta var strax innan dagens inbördeskrig i Syrien startade 2010.

För tre år sedan var jag med om en dykolycka där jag ådrog tre frakturer på nacken och en hjärnblödning. Till följd av detta har mitt engagemang på de flesta områden varit begränsat. Efter flera rehabiliteringsåtgärder ska jag till våren åter sätta mig vid skolbänken. För att förbereda mig inför detta kommer jag ha likartade aktiviteter inom verksamheten på Rundqvist & Co. Det var lite kort om mig. Kanske blir det fler inlägg under sommaren.

Artcaching är åter vecka 33, lagom till sin ettårsdag, den 11:e Augusti. Innan dess kan en del äldre tryck dyka upp både i stan och på annat håll om andan faller på och abstinensen blir för olidlig, så håll ögonen öppna!

Ha en trevlig sommar…och glöm inte att Ligga och duga!