WORKSHOP – BOKTRYCK / LETTERPRESS

Vi erbjuder olika typer av workshops. Du får chansen att bekanta dig med den gamla boktryckarkonsten. I vår verkstad är det ”görandet” som är i fokus. Med inspiration av trästilar, blytyper, klicheér, gamla maskiner och kreativitet, lovar vi att du får en annorlunda upplevelse.

På vår workshop får du prova våra antika avdragspressar, använda typer , trästilar och klicheér. Du får även möjlighet att använda vår grafikpress som vi införskaffade förra året. På våra workshops går vi igenom lite tryckerihistoria, sedan kavlar vi upp ärmarna, tar på förkläden och trycker som bara den! Workshopen passar den som vill lära sig lite mer om gammal tryckteknik och för den som vill släppa fram skaparlusten. Workshopen håller på ca 3,5 timmar.

Pris: 650 kr / person

I priset ingår, papper, färg & handledning
Minimum antal personer: 3
När: enligt överenskommelse

FÖRETAG KONTAKTAR OSS FÖR OFFERT

AFTERWORK – BOKTRYCK / LETTERPRESS

Våra Afterwork med tryck är uppskattade inslag som inte alls liknar krogen. Vi tar er med på en resa tillbaka till den analoga tiden, där allt får ta sin tid. Här i vår verkstad är musiknivån lagom så att man kan samtala och umgås. Med inspiration av våra trästilar, blytyper, klicheér, gamla maskiner och kreativitet, lovar vi att ni får en färgglad och annorlunda upplevelse.

Ta med dina vänner/arbetskamrater på en annorlunda Afterwork där ni får chansen att testa olika trycktekniker. Ni testar allt från att sätta typer till att skapa ditt eget konsttryck med våra gamla klicheér, typer och trästilar. Vi skräddarsyr självklart er Afterwork efter era önskemål. Tilltugg och dryck kan ordnas efter överenskommelse!

Pris: 650 kr / person

I priset ingår, papper, färg & handledning
Minimum antal personer: 3
När: enligt överenskommelse
Tid: ca 3,5 tim

FÖRETAG KONTAKTAR OSS FÖR OFFERT